Lisaks Tehnopoli välja pandud 50 000 krooni suurusele preemiale, pälvis võistkond ka võimaluse asuda tasuta aastaks tehnoloogiapargi äriinkubaatorisse, teatas Tehnopol.
CellTells esitas konkursile idee paigaldamaks mobiilseadmetele hääljuhitava kalendriliidese. Mobiiltelefonidele, PDAdele ja nutitelefonidele mõeldud lahendus võimaldab mobiiliseadme kalendrisse sisestada kirjeid ning meeldetuletusi mikrofoni rääkides, mitte ebamugava klahvistikuga trükkides. CellTells kasutab ülemaailmselt turuliidrilt litsentseeritud kõnetuvastustehnoloogiat. Kokku 300 000 kroonise preemia pälvinud CellTells võistkonda kuulusid Daniel Muldia ja Mikk-Alvar Olle.
Tehnopoli äriinkubaator pakub head võimalust äriidee teostamiseks. Inkubaator ühendab endas alustavale ärile vajalikud kontoripinnad ja töövahendid ning nõustamise ja abi äri alustamisel, äriplaani koostamisel, finantseeringute ja koostööpartnerite leidmisel.
Tehnopoli turundusjuhi Martin Goroško sõnul on CellTells arendatud idee Tehnopolile enam kui sobilik. „Oleme orienteeritud uuenduslikele äriideedele, mis on valmis maailmaturul läbi lööma. Koondame tehnoloogiaparki juba täna teadmispõhiseid ettevõtteid ning loodame, et ka CellTells oma potentsiaali inkubaatoris teostab.”
Tehnoloogiapark Tehnopol on ärikeskkond teadmispõhistele ettevõtetele. Tehnopol pakub mugavaid asukohateenuseid, äriarendusteenuseid ning rahvusvahelisi koostöövõimalusi. Täna kuulub tehnoloogiaparki ligi 140 ettevõtet infotehnoloogia, elektroonika, meditsiini, biotehnoloogia jpt. tegevusvaldkondadest.
Ajujaht 2007 oli üle-eestiline konkurss üliõpilastele ja noorteadlastele parima äriidee leidmiseks. Kokku laekus üle 700 000-kroonise auhinnafondiga võistlusele üle saja äriidee. Järgmine Ajujaht algab sügisel 2008.