8. veebruaril 2011 kinnitas Tallinna suurim börsifirma kuni 15 miljoni väärtpaberi suuruse aktsiaoptsiooniprogrammi. Laevafirmal on õigus optsioone väljastada kuni 2013. aasta augustini ning aktsiaoptsioonide lõpptähtaeg on 2016. aasta detsember, vahendab Äripäev.

Tallink Grupp võib igale nõukogu liikmele väljastada kuni 780 000 aktsiaoptsiooni, arvestades tema tööpanust nõukogu töösse. Aktsiaoptsiooni kasutamise hind on aktsia kaalutud keskmine hind börsil optsiooni tingimuste kinnitamise päevale eelnenud börsipäeval.

Kui Tallinkilt optsioone saavad tippjuhid peavad aktsiahinna tõusu ootama, siis kasiinofirma juhtidele anti aktsiaoptsioonidega kopsakas boonus juba ette ära.

Premia Foods otsustas samuti möödunud aasta lõpus väljastada optsioone firma ja selle tütarettevõtjate juhtorganite liikmetele ning võtmetöötajatele. Iga Premia Foodsi juhatuse liige ning ettevõtte finantsdirektori ülesandeid täitev nõukogu liige Erik Haavamäe saavad märkida kokku kuni 96 000 aktsiat 3aastase perioodi jooksul, mis algab järgmise aasta 10. jaanuaril ja lõpeb 17. jaanuaril 2014. a. Samal perioodil saab iga Premia Foodsi ja selle tütarettevõtja juhtorgani liige ja võtmetöötaja märkida kuni 48 000 aktsiat. Premia Foods on täpselt määratlenud ka aktsiate omamise hinna, milleks on 0,93 eurot ehk praegusest turuhinnast veidi üle kümnendiku kõrgem hind.