Alexela Oili tegevjuhi Ain Kuusiku sõnul annab julguse vedelgaasi tanklate turule sisenemiseks tõsiasi, et tegu on vaieldamatult keskkonnasäästlikuima kütuseliigiga, teatas firma.

„Vedelgaas on Lääne-Euroopas ning meie naabrite juures Lätis ja Leedus juba laialdaselt levinud. Plaan on rajada selle aastanumbri sees veel kümmekond tanklat, 2014. aastal plaanime üle-Eestilise katvuse tagamiseks laienemist jõudsalt jätkata,“ rääkis Kuusik.

Alexela Oilile kuuluvad nüüdsest neli LPG-tanklat: kaks Tallinnas, üks Harjumaal Laagris ja üks Tartus. Kõik neli asusid juba varasemalt Alexela Oili tanklaalal, kuid kuulusid Reola Gaasile.

Lähinädalatel valmivad gaasitanklad Jüris ja Paldiskis. Samuti pakub Alexela Oil oma koostööpartnerite abiga ka eraisikutele gaasiseadme järelmaksu võimalust, mis võimaldab kulutustelt säästa juba esimestest päevadest. Klientidele omanikuvahetus otseseid muutusi kaasa ei too.

Reola Gaasi tegevjuhi Jaanus Mummi sõnul võimaldab gaasi jaeärist väljumine keskenduda veelgi efektiivsemalt LPG hulgitarnetele ja LPG tehniliste terviklahenduste pakkumisele.