„Nüüd ostetavad jaamad toovad Alexela tanklad esmakordselt Saue linna ja Vändra alevisse,“ sõnas Alexela Oil juhatuse esimees Ain Kuusik pressiteenistuse vahendusel. Lisaks suureneb Alexela tanklate arv Jõgeva linnas ja Jüris, kus on nüüd kaetud kõik sõidusuunad.

Mokter OÜ juhatuse esimehe Aleksander Terepi sõnul oli tehing Alexelaga õiglane ning suur elutöö on ettevõtte omanikel nüüd tehtud. „Mul on hea meel, et aus Eesti kapital areneb ja laieneb. Tean, et meie kliente asub teenindama usaldusväärne ettevõte,“ sõnas Aleksander Terep.

Ain Kuusiku sõnul on Alexelal suur huvi laiendada oma tanklavõrku. „Meie nägemuses mahub Eesti turule pikas plaanis vaid neli-viis tanklaketti ning kõik teised peavad varem või hiljem liituma mõne suuremaga,“ viitas Ain Kuusik.

Ostetavad tanklad renoveeritakse käesoleval aastal, andes tanklatele uue, sinisest värvist lähtuva kujunduse.

Tehing jõustub peale Konkurentsiametilt sellesisulise loa saamist. Tehingu hinda osapooled vastavalt lepingu tingimustele ei avalda.

Alexela Oil AS kuulub Alexela Gruppi ning on aus eestimaine tanklakett. Ettevõtte 66-st tanklast on automaattanklaid 62. Vanima eestimaise tanklaketina (aastast 1993) ollakse tööandjaks enam kui sajale inimesele üle Eesti. Alexela tanklad kannavad märki „AUS KÜTUS“, mis kinnitab, et Alexela tasub riigile kõik maksud, täites nii oma kohustusi Eesti ühiskonna ees.