Järgmiseks aastaks valitud juhatus on kaheksaliikmeline: president Tim Ferland (Global Property Services Kinnisvarahooldus juhataja), asepresident Kristopher Aadnesen (Eesti Raudtee juhatuse esimees) ja direktorid Ain Kabal (Advokaadibüroo Hansa Law Offices jurist), Daniel Bain (Galvex Holdings juhatuse esimees), William Barrow (Future Designs International juhatuse esimees), Peeter Võrk (PW Partners juhataja), Scott Diel (City Paper peatoimetaja ja tegevjuht) ja Craig Rawlings (E-Park OÜ juhataja).

Ameerika Ühendriikide suursaadik Aldona Z. Wos on ACCE aupresident.

Ameerika Kaubanduskoda Eestis on loodud mittetulundusühinguna 1996. aastal. Ühingu eesmärk on arendada vastastikku kasulikke majandussuhteid Ameerika Ühendriikide ja Eesti vahel, edendada eraettevõtlust, soodustada USA poolset majanduslikku ja sotsiaalset toetust Eestile ning jälgida ja tutvustada USA ja Eesti seadusandlust ning poliitikat. ACCE tegeleb võimaluste piires ka heategevusega, aidates eelkõige Eestis elavaid lastekodulapsi.

ACCE on Ameerika Kaubanduskoja liige (US Chamber of Commerce). Käesoleva aasta alguses on ACCE-l üle 100 liikme. Mõjukamatest firmadest on liikmete seas esindatud Coca-Cola, Ernst & Young, Estonian Oil Service, Avis, Colgate-Palmolive, Hewlett-Packard, McDonalds, Hilton Reservations Worldwide, Oracle, Microsoft, Philip Morris jne.