Harak rääkis, et Süda Maja juhatuse liiget Veiko Murrustet teab ta juba 20 aasta tagusest ajast, kui nad koos ühe töö tegid. "Aga siis on olemas veel Tõnis Kotkas (Süda Maja nõukogu liige - toim), kellega olen kunagi ühes koolis käinud, ja tema otsis mu üles ning rääkis augu pähe," rääkis Harak naerdes sellest, kuidas just tema sattus Süda Majasse investeerima, kirjutab Äripäev.

Süda Maja 2010. aasta majandusaasta aruande järgi lisandus ettevõttele mullu suvel üks aktsionär ja aktsiakapitali laiendati 62,4 miljoni krooni ulatuses, millest veidi enam kui 31 miljonit krooni lisandus ettevõttesse samal aastal. Praeguseks on Murruste sõnul kogu Süda Maja tehing lõpule viidud.

Oma rahapaigutamisega rahul olemise kohta ütles Harak nii: "Praegu on meil asi minu meelest natukene toppamas, aga see peab kohe paisu tagant lahti minema. Ma loodan, et sellest tuleb suur asi." Toppamine on tema sõnul tingitud nii rahalisest olukorrast kui ka bürokraatiast. "Natuke on mõlemad asjad süüdi. Eks see majanduslangus tingis natuke, ja bürokraatiat, seda meil jätkub."

Süda Maja juhatuse esimees ja aktsionär Veiko Murruste kinnitas, et infrastruktuuri ehitus on Ameerikanurgal plaanis sel aastal, hoonete ehitus hiljemalt tuleva aasta alguses või veel selle aasta lõpus. Esimese osa tahetakse avada 2012. aasta lõpus.