"Saksa konstitutsioonikohus otsustas täna hommikul ESMi seaduslikkuse üle. Otsuse heakskiit loodetakse saada samalt kohtult, mis kiitis heaks EFSFi," ütles Hughes pressile saadetud teates enne otsuse teatavaks tulemist.

"Kuid kui kohus lükkab tagasi euroala päästefondi, võib see seada kahtluse alla euroala võimekuse toetada oma liikmesriike, kui need abi peaks vajama, arvestades piiratud rahalisi vahendeid, mis on alles jäänud EFSFist.

See tõstataks samuti küsimuse, kuidas Euroopa Keskpanga uute võlakirjade ostmisprogramm töötaks. Nagu Mario Draghi väitis, siis ostetaks ühise päästefondiga ainult iseseisvat riigivõlga,” arvas Hughes pressile saadetud teates.

Valuuta ja CFD-ga marginaalse kauplemisega vabavahetusturul kaasneb suur risk ja see ei pruugi kõigile investoritele sobida. On oht, et kaotate lõppkokkuvõttes algselt investeeritud summast rohkem.

Enne kauplemisega alustamist peaksite mõistma täielikult valuutaturul kauplemisega seotud riske ja arvestama seda, kui kogenud te sel alal olete."