Ilma väga suure emotsioonita käitus aktsia ka 24. augustil, kui Jobs teatas oma tagasiastumisest Apple`i tegevjuhi kohalt, vahendas aripaev.ee.

„Steve Jobs on üles ehitanud firma, mis tuleb järgneva paari aasta jooksul välja veel mõne ülimenuka tootega. Uuenenud versioonid iPhone`st ja iPadist ning neile lisaks uued potentsiaaliga tooted nagu televiisorid, hoiavad ettevõtet kasvamas,“ märkis uudisteagentuurile Bloomberg 1980. aasta lõpust Apple`i aktsiat jälginud ettevõtte aktsionär Giri Cherukuri.

Kui 2008. aastal ennustas Piper Jaffray analüütik Gene Munster, et pärast Jobsi lahkumist langeb Apple`i aktsia 25 protsenti.

Nüüd on Munste, kelle hinnasiht on aktsiale 607 dollarit, veidi teist meelt viimati ütles ta, et Tim Cook`i nimetamine Apple`i uueks tegevjuhiks oli Job`si viimane suurepärane tegu.

Apple`i viimase kvartali kasv oli ülimalt muljetavaldav. Tänu rekordilisele iPadide ja iPhone`ide müügile suudeti oma kasumit enam kui kahekordistada ja tõsta 7,31 miljardi dollarini. Käive kasvas samas 82% ja küündis 28,6 miljardi dollarini.