Kauplus asub Tallinna südalinnas Rotermanni kvartalis renoveeritud Kruubiveskis ning kahekorruselise poe üldpindala on 535 ruutmeetrit, teatas ettevõte.

Bershka kontseptsioon kuulub maailma juhtivale rõivaste jaemüügiettevõttele Inditex, mis arendab kaheksat erinevat kauplusteketti: ZARA, Bershka, Pull & Bear, Massimo Dutti, Stradivarius, Kiddy’s Class, Oysho ja Zara Home. Esimene Bershka kauplus avati 1998. aastal, olles orienteeritud eelkõige noorele tarbijale ning pakkudes soodsa hinnaga viimaseid moetrende.

Rotermanni kvartalis avatav Bershka pood on Apranga Groupi neljas kauplus Eestis. Detsembri alguses avatakse Kristiine keskuses Tallinna teine Zara kauplus. Järgneva paari aasta jooksul plaanib Apranga Group avada Eestis veel 15 kuni 20 uut kauplust eesmärgiga saada nii poodide pindala kui käibe poolest suurimaks rõivaste jaekaubandusettevõtteks Eestis.

Koostöö Inditex Groupi ja Apranga Groupi vahel sai alguse 2004. aastal kui avati esimesed Zara kauplused Tallinnas, Riias ja Vilniuses. Hetkel opereerib Apranga Group Baltimaades 19 Inditex Groupi frantsiisikauplust (kaheksat Zara, seitset Bershka ja nelja Pull&Bear´i poodi). 2008. aasta kevadel avatakse Vilniuses esimene Stradivariuse kauplus, mis kuulub samuti Inditex Groupi. Vastavalt kokkulepitud arenguplaanidele peaks Inditexi frantsiisikaupluste arv 2011. aastaks Eestis, Lätis ja Leedus kokku ulatuma 50 kaupluseni ning nende kogukäive 140 miljoni euroni.

Täna opereerib Aprana Group Baltimaades 81 kauplust, millest 55 asuvad Leedus, 22 Lätis ja 4 Eestis. Ettevõttele kuuluvate kaupluste kogupindala ulatub 55 000 ruutmeetrini. Tänavu on Apranga Group avanud ja renoveerinud 25 poodi.



Apranga Groupi käesoleva aasta kümne kuu kogukäive ulatus 102,6 miljon euroni ning võrreldes eelmise aasta sama perioodiga on see kasvanud 48,5% (Eestis 35,3%, Lätis 54,1% ja Leedus 48,4%). Jaanuarist septembrini 2008 teenis Apranga Group 5,3 miljonit eurot auditeerimata maksueelset kasumit, mis on 51,4% rohkem kui 2006. aasta samal perioodil.



Apranga Group kuulub kontsernile MG Baltic.