Emafirmast eraldunud ettevõte on seadnud eesmärgiks saada Eesti parimaks kinnisvarabürooks ning aidata võimalikult paljudel eestimaalastel kogeda oma kodu leidmisrõõmu.

Üks ettevõtte osanikest, eelmise aasta jaanuarist Arco Vara Kinnisvarabüroo tööd tegevjuhina eest vedanud Elari Tamm peab toimunut ettevõttele murranguliseks. "See on ajalooline hetk. Arco Vara Kinnisvarabüroo omanikuks ei ole enam börs, vaid selle hea käekäigu eest seisavad neli inimest,“ lausus ta.

Tegevjuhina jätkava Elari Tamme kõrval on osanikeks ja partneriteks ettevõtte finantsjuht, pikaaegse investeerimis- ja kinnisvarabüroo juhtimise kogemusega Helver Tõkke; ettevõtte äristrateeg, ettevõtlus- ja IT-haridusega pastor Peep-Ain Saar ning Arco Vara Kinnisvarabüroo hindajateenuse juht, 13 aastat ettevõttes töötanud Kerli Koha.

Tamme sõnul annab Arco Vara Kinnisvarabüroo uus visioon ettevõttele justkui uue tulemise. „Iga ettevõte peab endalt küsima, miks ta teeb seda, mida teeb. Esitasime selle küsimuse endale kohe esimesel kohtumisel ja jõudsime selgele arusaamale, et raha on oluline vaid jätkusuutlikkuseks," kirjeldas ta.

Tema sõnul tahab Arco Vara Kinnisvarabüroo tahab olla inimesekeskne, näha inimest tema kodus, pakkuda oma kodu äratundmisrõõmu. "See puudutab samuti ärisid – ka iga ettevõte väärib oma kodu.“ lisas Tamm.

Oma osaluse Arco Vara Kinnisvarabüroo juhtkonnale võõrandanud Arco Vara AS keskendub edaspidi vaid kinnisvaraarendusele.