Arco Vara Kinnisvarabüroo juhatuse esimehe Kaido Kanguri sõnul hõlbustab koostöökokkulepe kliendi jaoks koduostu protsessi ning pakub ka soodustusi. „Meie koostöö aluseks on ühelt poolt Arco Vara põhjalikud teadmised kinnisvaraäris, lai teenindusvõrk ja mitmekülgne teenuste valik ning teisalt  Hansapanga poolt igale kliendile sobivaima finantseerimislahenduse leidmine. Meie pikaajaline ja edukas koostöö Hansapangaga on loonud usalduse, mille põhjal julgeme üksteise teenuse kvaliteedis enam kui kindlad olla. Tahame klientidele muutunud kinnisvaraturu olukorras pakkuda parimaid lahendusi, “ ütles Kaido Kangur.


Septembrikuise koostöökuu raames pakub Arco Vara Kinnisvarabüroo tasuta hindamisakti kõigile, kes Arco Vara kaudu endale uue kodu soetavad.

Hansapank pakub omalt poolt Hansa Varakindlustuse kodukindlustust kõigile Arco Vara klientidele 20% soodsamalt ning kiiret ja operatiivset laenuotsust.


Hansapanga eluaseme finantseerimise osakonna juhataja Aet Altroffi sõnul on laen oma kodu soetamiseks investeering pere heaolusse ja tulevikku. „Meie soovitame selle eesmärgi nimel laenu võtta, kuid seda tuleb teha targalt ja jõukohaselt,“ selgitas Altroff.


Praegu on ostjatel aega ja tahtmist erinevat kinnisvara  hoolikalt omavahel võrrelda- elamuid ja kortereid saab reaalselt näha ja külastada enne ostuotsuse tegemist.


Täpselt koduotsija vajadustele vastavat kinnisvara ei ole kuigi palju ja selle õige leidmine on tihti aeganõudev. Seetõttu aitame ostjatel käesoleva koostöökuu raames leida sobiva korteri või maja ja selle ostu panga toel teostada. Laenude väljastamise tempo on viimastel kuudel stabiliseerunud ja näeme iga päev paljude seni edasilükatud ostuotsuste realiseerimist.


Arco Vara on Baltimaade üks juhtivaid kinnisvaraettevõtteid, mis laieneb Ida-Euroopa turgudel, opereerides juba Ukrainas, Bulgaarias ja Rumeenias. Ettevõtte põhitegevuseks on kinnisvaraarendus, mida toetavad enda kinnisvarabürood ja ehitusäri. Firmal on esindused 26 linnas ning grupis töötab 570 inimest. Arco Vara 2007. aasta konsolideeritud auditeeritud käive moodustas 727 mln krooni (46 mln eurot), puhaskasum enne vähemusosalusi 235 mln krooni (15 mln eurot) ja bilansimaht 3 564 mln krooni (228 mln eurot). Arco Vara aktsiad on noteeritud Tallinna Börsil.


Tänaseks on iga teine kodulaenu võtja Eestis otsustanud Hansapanga kasuks. Hansa Kodulaenul on ligi 73 000 klienti.