Sportlyzer arendab rahvusvahelisele turule veebikeskkonda, mis viib tervisesportlased kokku treening- ja motivatsioonitarkvaraga. Seni on lahendatud internetis päeviku pidamine, Sportlyzeri eesmärgiks on muud treeningsoovitused ja tagasiside tarkvaraliselt automatiseerida, tagamaks tervisesportlastele teenus sõltumatult nõustajate tunnipalkadest, ajagraafikutest ja asukohtadest. Sportlyzer on läbinud Arengufondi rahvusvahelise äri inkubaatori SeedBooster, kus lihviti äriplaani ja selle elluviimise taktikat kuni täpsete eesmärkideni-verstapostideni välja. Sportlyzeri meeskonda veab Vomax-i asutaja Tõnis Saag ja selles lööb kaasa CV Online ja Nagi asutaja Jüri Kaljundi. Kaasinvestorina tugevdab meeskonda Rein Lemberpuu, kes on Playtechi endine tegevjuht, teatas Arengufond.

Inner Circle positsioneerib ennast infomüravaba Facebook'ina. Ettevõtte ambitsiooniks on luua kasutajasõbralik, kuid erinevalt Facebookist privaatne keskkond grupisuhtluseks ja sellega maailma minna. Inner Circle kaasasutaja on Allan Martinson ning tiimi veab kunagine Delfi Grupi juhatuse esimees juht Andrus Raudsalu. Asutajate meeskond kaasas Arengufondi kõrval erasektori investoritena ASi Regio (tegevjuht Teet Jagomägi) ja Live Nature Eesti OÜ (tegevjuht Raivo Vare).

Arengufondi investeeringute divisjoni juhi Heidi Kakko sõnul on Sportlyzeri ja Inner Circle näol tegu seemnefaasi investeeringutega, kus prototüüp või ärimudel on alles katsetamisel.
"Väga varajase faasi startupidel on raha kaasamisel raskusi kogu maailmas, siinse riskikapitalituru arendajana suuname veelgi rohkem tähelepanu teovõimelistele meeskondadele ja väga noortele ettevõtetele. Alguses pole startup-ettevõtetesse investeeritavad summad suured, kuid aja jooksul turu hõivamisel kapitalivajadus kasvab ning selleks on vaja täiendavaid investeeringuid teha. Näiteks portfelliettevõte Massi Miliano, millesse Arengufond sisenes aasta tagasi, on toonud tulemusi, mis veensid olemasolevaid ja lisandunud investoreid täiendavaks investeeringuks mahus üks miljon eurot,” kommenteeris Heidi Kakko uusi investeeringuid.

Eesti Arengufond on ellu kutsutud Riigikogu poolt, et teostada tulevikuseiret ja investeerida uut moodi mõtlevatesse ambitsioonikatesse Eesti tehnoloogiaettevõtetesse. Kohaliku riskikapitalituru elavdamiseks kaasatakse projektidesse alati üks või mitu erasektori kaasinvestorit, kellega investeeritakse ettevõtetesse võrdsetel tingimustel.