United Dogs and Cats OÜ on veebikeskkondi www.uniteddogs.com ning www.unitedcats.com haldav ning agressiivselt kasvav ettevõte, kelle eesmärgiks on saada maailma juhtivaks kassi- ja koeraomanike võrgustikuks. Kahe aasta jooksul on firma käivitanud teenuse 16 keeles. Portaalid on kasutajate arvult liidripositsioonil Itaalias, Hispaanias, Prantsusmaal, Leedus ja Eestis. Kasutajate arv kasvab ligi kümne tuhande võrra kuus.

Arengufondi investeeringute eksperdi Andrus Oksa sõnul on United Dogs and Cats olnud asutamisest peale rahvusvahelise sihikuga. Uue investeeringu ning laiendatud omanikeringiga on kavas kasvu veelgi kiirendada. "Arengufondiga koos investeeris ettevõttesse Raivo Hein, kellel on pikaajaline kogemus internetiäride www.cvkeskus.ee , www.kv.ee ja www.osta.ee suureks kasvatamisest. Lisaks geograafilisele turuosa hõivamisele on United Dogs and Catsil kavas käivitada uudne veterinaaria-teenus, mis on suhtluskanal loomaarstide ja loomaomanike vahel. Sellega muudab ettevõte ärimudeli veelgi konkurentsivõimelisemaks," iseloomustas Andrus Oks Arengufondi uue portfelliettevõtte unikaalust.

"Oleme kiiresti arenev ja ekspordile suunatud ettevõte. Vajasime arenguks lisakapitali, mida Arengufond ja kaasinvestorid meile tagasid," kommenteeris United Dogs and Catsi tegevjuht Ragnar Sass. "Oleme selle aasta esimese kvartaliga suutnud kasvatada oma käivet. Käibest ligikaudu kolmveerandi moodustab eksport," lisas Sass ja kinnitas, et ettevõttel on algusest peale olnud fookus just välisturgudel. Ta lisas: " Me oleme maailmas suuruselt teine omalaadne ettevõte, praegune turuliider on peamiselt USA turul tegutsev Dogster”

“ASI varase faasi investeeringu abil on United Dogs and Catsi toode välja töötatud ja kasutajate huvi tõestust leidnud,” lausus Ambient Sound Investmentsi portfellihaldur Kristjan Laanemaa. “Eelseisvas jõulise laienemise etapis toovad uued investorid juurde nii kapitali kui kompetentsi, mis aitab ettevõttel laieneda uutesse riikidesse ning kasvatada hüppeliselt kasutajate arvu,” lisas Laanemaa.

Eesti Arengufond on Riigikogu poolt ellu kutsutud, et teostada tulevikuseiret ning investeerida uut moodi mõtlevatesse ja ambitsioonikalt tegutsevatesse Eesti tehnoloogiaettevõtetesse. United Dogs and Cats OÜ on viies ettevõte Arengufondi investeerimisportfellis, nädal tagasi investeeris fond robotmannekeeni tehnoloogia arendajasse Massi Miliano OÜ-sse. Kohaliku riskikapitalituru elavdamiseks otsib Arengufond alati projekti ühe või mitu kaasinvestorit, kellega investeeritakse ettevõtetesse võrdsetel tingimustel.