Nõukogu esimeheks valitud Raivo Vare on ühtlasi Eesti Koostöö Kogu nõukogu liige ja on aktiivselt osalenud eksperdi ning praktikuna Arengufondi “Valge paber riigikogule “ väljatöötamises, teatas Arengufond.

Vare sõnul on oluline, et Eesti väljuks kriisist tugevamana. “Sellele aluse loomiseks on vaja töötada sisuliste riigi ja tema majanduse arengu edukust kindlustavate tegevussuundade tervikpaketi kallal. Arengufond on siin järjekindlalt ja jätkuvalt andnud tugeva panuse nii strateegiliste tegevuste kavandamisel kui ka eesrindlikesse omamaistesse tehnoloogilistesse projektidesse investeerimisel. Olen kindel, et Eesti riik jätkuvalt toetab sellesuunalist tegevust vaatamata praegusele, kriisist tingitud välktegevuste sunnile,” kommenteeris ta.

Arengufondi juhatuse esimees on Ott Pärna. Nõukogus töötavad lisaks Raivo Varele Eesti tuleviku-uuringute instituudi juht Erik Terk, kes on ka Arengufondi nõukogu aseesimees, Eesti Panga nõukogu esimees Jaan Männik, TTÜ rektor Peep Sürje, TÜ rektor Alar Karis, riigikogu liige Mart Laar, rahandusminister Jürgen Ligi ja majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts.