Ettevõtte müügitulu ulatus mullu 5,8 miljoni kroonini, mida on 6,5 protsendi võrra vähem kui 2009. aastal, selgub firma majandusaasta aruandest, mida vahendas BNS.

2010. aastal oli Arigato Keskuses 12 ametikohta, aasta jooksul vähendas Arigato töökohtade arvu 8,5 ametikohani. Suurima muutusena tõi firma aruandes välja peatreeneri vahetuse.

Lisaks tõi Arigato oma aruandes välja, et treeningute ümberkorraldamisega saavutati ka treeningute täitumuse oluline tõus.

Selle aasta eesmärk on Arigatol suurendada turuosa. Ühtlasi soovib ettevõte aruande põhjal jätkata tendentsi, et pärast opereerimise ülevõtmist 2008. aastal on klubi majandusnäitajad muutunud iga aastaga paremaks.

2010. aastal tekkinud nõuetele mittevastava omakapitali soovib Arigato viia 2011. aasta jooksul nõuetega vastavusse. 2010. aastal oli ettevõtte omakapital 1,7 miljoni krooniga miinuses.

Arigato Keskus alustas spordiklubi opereerimist 2008. aasta detsembris ja esimene hooaeg oli poolik. Keskuse algne operaator Haabersti Perespordikeskus läks pankrotti. Keskust rahastanud Eesti Talleks ostis Arigato spordiklubi tervikvara 94 miljoni krooni eest, kasutades osaliselt tasaarveldust.

Eesti Talleks on praegu keskust opereeriva Arigato Keskuse ainuomanik.

Varem on Arigato spordiklubi juhtinud pankrotistunud endine tippsportlane Indrek Pertelson.