Tracy Britt Cool on vaid 29-aastane, kuid viimased aastad on tema elus olnud kõike muud kui igavad. See Kansasest pärit naine on mitmete asjatundjate sõnul teenimas endale välja üht maailma kõige mõjukamat töökohta - Berkshire Hathaway juhi kohta. Tegemist on maailma võimsama investeerimisfirmaga.

Juba keskkoolis märgati tema annet ning klassikaaslased hindasid teda kui „kõige tõenäolisem miljardäriks saaja". 2003. aastal sai ta prestiižika „Horatio Alger Assosiation of Distiguished americans'i" stipendiumi. Need 10 000 dollarit maksis ta Harvardi Ülikooli õppemaksuks.

Ülikoolis jäi ta silma paljudele organisatsioonidele ja ka äriringkondadele. Kursusekaaslased olid tema professionaalsest suhtumisest ning ta osales mitmete komisjonide töös. Loomulikult ka naiskorporatsiooni tegemistes. Ta lõi ka oma organisatsiooni, mis oli mõeldud selleks, et naistele õpetada kõike, mis seotud ärimaailmaga. Selle raames külastati suuri firmajuhte ning korporatsioone. Üks neist viis Berkshire Hathaway Nebraska kontorisse. Tracy Britt Cool oli juba toona Warren Buffetti suur fänn. Ta töötas internina mitmetes finantsasutustes, et saada võimalikult palju teada rahandusest ja investeerimisest, aktsiatest ning finantsanalüüsist.

Cool otsustas saata Warren Buffetile kirja, et tema grupi liikmed saaksid mehe endaga kohtuda. Loomulikult haistis ta, et saab ehk ka ise nõnda jala ühe maailma edukama investori ukse vahele.

Pärast ülikooli lõpetamist võttis ta uuesti Buffettiga ühendust, seekord soovis saada tööd. Buffettil oli naine meeles ja ta pakkus talle suvist tööotsa. Ta pidi analüüsima Lehman Brothersi olukorda, mis oli äsja teatanud oma pankrotist.

Pärast seda sai ta juba  täiskohaga töö Fidelity Investmentsis.  Taas analüütikuna. Järnevalt pani Buffett ta aga Bershire Hathaway ja Leucadia National Corpi liitumist juhtima. Tema juhtimisel teenis uus ettevõte Berkadia Commercial Morgagr juba vähem kui viie aastaga tagasi 217 miljoni dollatise investeeringu. Just nüüd sai temast üks Warren Buffetti lemmikuid.

Ta hakkas külastama neid ettevõtteid, mida Buffett ja muud Berkshire tippjuhid ei olnud ammu külastanud. Ta tegi kärpeid, koondas, vahetas välja nõukogude liikmeid ning andis oma sammudest teada ka Buffettile.

2012. aastal pani Buffett Tracy Britt Cooli Oriental Tradingu etteotsa. Sealgi oli naine edukas. Siis anti talle uus ülesanne - Larson-Juhl. Pärast kärpeid ja reorganiseerimist muutus see ettevõte tulusaks ning ka töötajad jäid rahule. Buffett andis talle aina ülesandeid juurde. Järgmiseks tulid Benjamin Moore ja Johans Manville.

Tracy ja Warren Buffetti suhted on lausa väga lähedased. Buffett andis naise tema pulmas peigmehele üle, asendades Cooli  varalahkunud isa. Naine käib ka Buffetti tütre korraldatavatel pidudel.  

Iga tema tehtud otsus ei ole õige olnud, ta on ikkagi inimene, kuid Tracy Britt Coolist on kiiresti kasvanud väga tõsine pretnedent Berkshire Hathaway järgmise juhi kohale.