Igaüks, kes arvab, et ?kõik see juhtub ainult filmis?, peab silmad maha lööma ja tunnistama, et järjekordne hea äriidee on ära napsatud.

Apoteo Surprise on spetsiaalselt armuavaldusega seotud üllatuste korraldamisele spetsialiseerunud agentuur. Kõigile, kes oma väljavalitule enneolematul viisil armastust tahavad näidata, maailma kirepealinnas erinevaid atraktsioone välja pakutaksegi. Sihtgrupina nähakse nii värskelt armunud paare kui ka neid, kes tunnevad, et suhe väikest värskendamist vajaks.

Lähenemised on originaalsed ja romantilised. Kujutlege ette jõekruiisil toimuvat õhtusööki, mille käigus kuvatakse kallima armastuse sõnum Notre Dame´i müüridele. Samasse kategooriasse kuulub firma idee lossimüüridele laotatud mesijutust, mida kallim helikopterisõidul peaks märkama. Kasutamata pole jäetud ka võimalust kiindumus lennuki tiibadele kirja panna või sporditulemusi kajastavale staadioni hiigeltabloole organiseerida. Kes kallimat sõna otseses mõttes ehmatada tahab, saab korraldada juhuse, kus Grévini muuseumis Püha Valentini vahakuju armastatule tunded lagedale laob. Teine, pisut muinasjutulisem stsenaarium näeb ette, kuidas valgel hobusel prints metsarajal armastatule kokkurullitud paberilehel ilusad sõnad kohale toimetab. Olgu tegemist mis laadi üllatusega tahes, võtab eriline masin armastajad otse hotelli eest peale ning algab salajane teekond, millest üks kaaslane enne Pariisi sattumist unistadagi ei osanud. Salajasel teekonnal rulluvad lahti kõik unistused, millest väikesed poisid ja tüdrukud kunagi lapsepõlves unistasid.

Kokku on üllatuste nimistus 40 erinevat varianti. Firma kodulehel selgitatakse ettevõtmise protsess kenasti lahti. Ainuke, millest ei kõnelda, on hind.