Poe avamisele Aardla ja Võru tänavate ristumiskohas kogunes kenake hulk huvilisi. Ostlema pääsesid kohale tulnud inimesed aga alles siis, kui Uku Suviste oli oma laulud ära laulnud.

Vanemate inimeste suust oli kohati kosta ka rahulolematut pobinat - lastagu meid juba ometi poodi!

Avamise puhuks oli pood varustanud end suure hulga banaanide ja lõhega, mida sai tavapärasest odavama hinnaga. Nende lettide ees oli ka kõige suurem tunglemine.

Selveri pagar oli poekülalistele valmis pannud ka tervituskorvikesed oma toodetega. Tasuta pagaritoodete korvid rabati loetud minutite jooksul tühjaks ja see kraam, mida kohe ära süüa ei jõutud, rändas ostukorvi - küll pärast nosib edasi.

„Tartlased on meid alati hästi vastu võtnud ja seetõttu oleme ka uue poe käivitumise osas optimistlikud," rääkis Selveri keti juht Andres Heinver . „Seitse Selverit Tartu linnas peaks tagama igale tartlasele ühe hea kodulähedase poe."

Heinver kiitis ka uue kaupluse asukohta. „Jääme erinevate linnast väljuvate teede äärde, parkla on suur ja sissesõit mugav, bussipeatus lähedal ning elurajoon samuti kohe kõrval."

Lisaks Selverile on keskuses apteek, lillepood, lemmikloomapood, Peetri Pizza, kalastustarvete kauplus, teise ringi riietepood Sõbralt Sõbrale, kingaparandus ja võtmete valmistamine, keemiline puhastus ning Smartposti automaadid.

Aardla Selveris on ligi 3000 ruutmeetrit üldpinda, millest üle 1200 ruutmeetri võtab enda alla supermarketi müügisaal. Kauplus keskendub eelkõige värske ja rikkaliku toidukauba valikule, aga kliendid leiavad poest ka peamised esmatarbe- ning tööstuskaubad. Kaupluses müüdavast ligi 9000 kaubast moodustavad 7000 erinevad söögid ja joogid.