Põhja prefektuuri pressiesindaja sõnul sõitis Lamborghini Mere puiesteel Estonia mälestusmärgi juurest vastu tänavavalgustusposti. Keegi vigastada ei saanud, kuid trammiliiklus seisis, sest kannatada saanud sõiduk oli otsapidi trammiteel.

Ilmselt on tegu väga kuluka õnnetusega - uuena maksab Lamborghini Aventador 400 000 euro ringis. Maanteeameti sõidukite taustakontrollist selgub, et esmaselt registreeris omanik helesinise Avendatori mullu mais.

Tegemist on eriti vihase masinaga: 515 kilovatti, 6,5liitrine mootor, automaatkastiga bensiini nelikvedu. Tippkiirus on sel avariisse sattunud isendil 350 km/h. Piisav, et saada jagu ühest Tallinna laternapostist.

Kütust rüüpab selline elajas linnas umbes 25 liitrit, maanteel "kõigest" 11 liitrit ja keskmiselt 16 liitrit. Avendatori tühimass on 1,8 tonni.

Barake ise on tähelepanuväärne kuju. Kuigi lõunamaa mees, ajab ta Eestis koos kolme teise araablasega tublisti puiduäri. Barake on Nordic Timber Groupi juhatuse liige ja 50%-lise osaluse omanik.

Peale selle on Abdulkarim Saadallah Barake ka Baltimber OÜ, Woodpro OÜ, Global Impex OÜ, Universal Trading T.S. Eesti AS-i juhatuse liige, Saaallah on samuti ühe ratsaklubi juhatuses.