Ilmselgelt ütlesid valijad Sõõrumaa-Mõisa valimisliidule, et ettevõtjad võiksid jääda siiski oma liistude juurde, sest Tegus Tallinn hävis valimistel täielikult. Kumbki esinumber volikokku ei pääsenud - Urmas Sõõrumaa sai 734 häält, Jüri Mõis 379 häält.

Algul samuti Tegusa Tallinna üks juhtfiguure olnud, ent siis ikkagi IRL-i nimekirjas kandideerinud, nii meediamaja kui lihatööstust juhtinud Mart Luik sai 431 häält ja kompensatsioonimandaadiga pääseb ka Tallinna volikokku.

EKRE nimekirjas kandideerinud prügifirma Keskkonnateenuste juht ja osanik Argo Luude saab aga 694 hääle ja kompensatsioonimandaadiga Tallinna volikokku. Ettevõtja Kersti Kracht pääses samuti volikokku EKRE nimekirjas.

Kuusalu vallas kandideeris aga valimisliidu Üks Kuusalu Vald esinumbrina kütusekontserni Alexela suuromanik Marti Hääl, kelle liit võttis 27% häältest ja mille tulemusena suurärimees kohalikus elus ka kaasa rääkida saab.

Tartus pääsesid volikokku Reformierakonna nimekirjas kandideerinud Salvesti omanik Veljo Ipits (276), Neinar Seli poeg ja talle kuuluvat Lydia hotelli juhtiv Kristo Seli (249) ning hotelliärimees Verni Loodmaa (228). IRL-i nimekirjas kandideerinud Tarmeko juht ja omanik Jaak Nigul jäi aga 212 häälega välja.

Pärnu haigla juht Urmas Sule, kes väidetavalt vahetult enne valimisi endale veel haiglatöötajate seas kampaaniat tegi, sai ka Pärnu volikokku, kandideerides Pärnus võidutsenud Reformierakonna nimekirjas ja saades 172 häält. Ka Narva haigla juht, enda poolt oma alluvaid valima agiteerinud keskerakondlane Olev Silland pääses 620 häälega Narvas volikokku.

Piimandusühistu E-Piim juht Jaanus Murakas oli võidukas Järva vallas Suur-Järvamaa valimisliiduga ning sai esinumbrina 157 häält.

Nopri talu peremees Tiit Niilo kandideeris Rõuge vallas ning IRL-i esinumbrina pääses temagi valitsema 41 häälega.

Valimisliiduga Meie Saaremaa kandideerinud tuuleärimees Harry Raudvere sai 194 häält, kuid volikokku ei pääsenud. Saaremaa, Leisi valla osaühingu Leisi Lapikoja omanik Maire Forsel 56 häälega Reformierakonna nimekirjas samuti volikokku ei saanud.

Küll aga oli võidukas näiteks pikaaegne ettevõtja ja nüüdne Merinvesti nõukogu liige Enn Meri.