Eelmisel sügisel, siis kui palgakärbete vajalikkust veel keegi laialdaselt arutanud polnud, soovitas Käo kulude kokkuhoiu seni kasutamata võimalusena töötajate palkasid alandada, kuna see aitaks Eesti äridel konkurentsivõimelisemaks tõusta. Äripäev valis Käo aasta ärimeheks osalt selle visiooni eest, mis tagas nii mõnelegi ettevõttele parema hakkamasaamise.

Kollasest ajakirjandusest hoiab Käo kangekaelselt eemale. Tema arvates on täiesti mõttetu teave, millise autoga ta sõidab või milline välja näeb. "Jumala eest! Oleksin ma laulja või artist, oleks jumala normaalne nii-öelda kollases ajakirjanduses osaleda," lausub Käo ja soovib, et eelkõige räägitaks ikkagi sellest, kui palju ta Viru valget või Balbiino jäätist müüb. Ülejäänud teave tekitab vaid probleeme.

Kõige pingelisemad ajad olid Käo jaoks pärast seda, kui ta nimetati 1992. aastal Norma autotööstuse juhiks. Siis oli ta 26-aastane ja töötas enda hinnangul vähemalt kolm aastat nii, et jõudis koju vaid magama. "Palju oli seotud Vene äriga, millega kaasnesid pikad komandeeringud ja visa asjaajamine," meenutab Käo.

1999. aastal ostsid rootslased Norma ja Norma Group nimetati ümber NG investeeringuteks. NG investeeringute alla kuuluvad Eestis laialdaselt tuntud tütarfirmad AS Balbiino, AS Liviko, Roseni Kinnisvara OÜ ja Tallinna kaubamaja AS, mille alla kuuluvad omakorda Selveri kaubandusketid ja Tartu kaubamaja. Käole kuuluv ja tema juhitav NG investeeringud teenis möödunud aastal ligi 200 miljonit ärikasumit.