Sarapuu tutvus lähemalt Baltika kvartalis asuva loomeinkubaatoriga, kus sai mahti juttu puhuda ka kohalike asukatega. Näiteks selgitasid Fits.Me töötajad milline on nende ülemaailmselt kuulsust kogunud toode ning kuidas see toimib. Noored nimetavad oma loomingut uueks Skype’iks.

Lisaks astus abilinnapea läbi noore moelooja Liina Steini juurest, kus kuulis raskest teest moeloomise juurde – nimelt käis Liina koolis, kogus raha ja unistas oma loomingust. Nüüd on ta tunnustatud moekunstnik, tema kleite on kandnud isegi Eestist pärit popartist Kerli Kõiv oma Ameerikas vändatud muusikavideotes.

Tallinnas on hetkel kolm inkubaatorit – üldinkubaatorid Kopli ja Ülemiste City ning loomingulisele tegevusele suunatud inkubaator Baltika kvartalis.
„Ma tahaksin, et kõikidel oleksid võrdsed võimalused. Ka venekeelsel elanikkonnal võiks olla võimalus luua oma ideid suuremalt, kui nad seda praegu teinud on. Võib-olla jääb praegu asi keele taha, võib-olla jäävad talendid seetõttu leidmata. Me ei tea, võib-olla on ka venekeelt rääkivate noorte seas peidus selline talent nagu Liina Stein,“ loodab Sarapuu tulevikus venekeelse inkubaatori käivitada.