Ettevõtte hinnangul on palju niiöelda seisma jäänud kinnisvara kas ebasoodsa asukoha või madala kvaliteediga.
 
AS TTP turundusjuhi Anne Luige sõnul on ostjate huvi uute korterite vastu märgatavalt kasvanud, kuigi kliendid on varasemaga võrreldes palju valivamad ja nõudlikumad.
„Klientide jaoks on tähtis, et nad leiaksid endale pikaajaliselt sobiva lahenduse ja edasiliikumise perspektiivile mõeldakse praegu vähe.“

„Praegu, mil kinnisvarapakkumisi on palju ja ilmselt on maaklerid valmis kliendi soovidele vastu tulles isegi öösel välja tulema, on meie kliendipäevad siiski erakordselt populaarsed,“ lisas ta.
Luige sõnul käib kliendipäevadel palju väikeste lastega peresid, noori edukaid ärinaisi ja –mehi. Samas on ka vanemaid inimesi, kellel lapsed on omaette elama asunud ja kes otsivad endale väiksemat mugavat kodu.

„Me ei looda, et kõigist huvilistest kohe korteriostjad saavad, sest korteriostu näol on tegemist väga suure otsusega, mis vajab põhjalikku kaalumist,“ ütles Luik.
„Aga võib küll öelda, et kes on siin kord juba käinud ja korterit tõesti vajab, teeb tihtipeale lõpuks ikkagi otsuse siia elama tulla.“

AS TTP on asutatud 1991. aastal, ettevõtte põhitegevusalaks on ehitus ja kinnisvaraarendus.
TTP suuremad arendusprojektid on olnud Puki tee eramurajoon (1996-1999) ning Andrekse tee ja Kuusenõmme tee projektid (1994-2004), kus lisaks väikeelamutele on ka rida-ja korterelamud. Padriku tee arendusprojekt koosneb korterelamutest (57 maja ja 670 korterit).