Assa Abloy käesoleva aasta esimese kvartali majandustulemused näitavad võrreldes eelmise aasta sama perioodiga kasvu nii käibes kui ka puhaskasumis. Käive on kasvanud 22%, moodustades 823 miljonit eurot (7,653 miljardit SEK), puhaskasum on tõusnud 26% 76 miljonit euroni (704 miljonit SEK).

Assa Abloy tegevdirektor Johan Molin räägib, et tulemused on väga julgustavad ning näitavad jätkuvaid kasvuvõimalusi. ?Oleme koostanud põhjaliku restruktureerimise kava, mida plaanime ellu viia järgneva kolme aasta jooksul. Ümberkorraldustelt ootame suurt mõju nii meie konkurentsivõime tugevnemisele ja kui ka ettevõtte kasumlikkusele,? selgitab Molin.

Assa Abloy Grupi müügifirma Baltikumis AS AssaBalt teatas samuti suurepärastest tulemustest. Koos Leedu sõsarettevõtte Assa Lietuvaga kasvas käive Baltimaades 59%, moodustades esimeses kvartalis 24,7 miljonit EEKi. Ettevõtte prognooside kohaselt peaks käesoleva aasta lõpuks jõudma käive pea 100 miljoni kroonini. "Jätkuvalt kasvav ehitusturg ning jõudsalt suurenev ukse- ja aknatööstus on kaks peamist kasvufaktorit," kommenteerib tulemusi AS-i AssaBalt turundusjuht Maigi Peeduli.

Assa Abloy eelmise aasta käive moodustas ligi 3 miljardit eurot (27,802 miljardit SEK), mis on 9% suurem võrreldes 2004. aastaga. Sama perioodi puhaskasum kasvas aastaga 11%, moodustades 2005. aastal 280 miljonit eurot (2,613 miljardit SEK). Assa Abloy on maailma juhtivaim lukulahenduste tootja ja tarnija. Grupis töötab ligikaudu 30 000 töötajat.