Assa Baltic Groupi kuuluva Eestit ja Lätit haldava AssaBalt ASi käive kasvas võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 39,8%, moodustades 56,3 miljonit krooni. Leedu turul tegutseva Assa Lietuva käive suurenes samal perioodil 37,9% ning moodustas 26,2 miljonit Eesti krooni.

Assa Baltic Groupi ja AssaBalt ASi tegevdirektori Tarmo Talveti sõnul on käibe tugev kasv tingitud jätkuvast ehitusturu laienemisest Baltimaades. “Lukuostjad oskavad hinnata innovaatilisi, kõrge kvaliteedi ja turvalisuse astmega lukustuslahendusi ning see hoiab lukuturgu jätkuvalt positiivses trendis,” räägib Talvet.

Eelmisel nädalal teatas ka Assa Abloy grupp kolmanda kvartali majandustulemustest. Võrreldes eelmise aasta sama perioodiga on käive kasvanud 10%, tõustes 7,736 miljardi Rootsi kroonini; puhaskasum moodustas 366 miljonit Rootsi krooni. Grupi tegevdirektori Johan Molini sõnul on müügitulemuste kasv ja alanud grupisisesed restruktureerimised loonud hea aluse grupi edaspidiseks arenguks.

Assa Baltic Group on Assa Abloy grupis üks kiiremini arenevaid müügifirmasid, kuhu kuuluvad 1994. aastal asutatud AssaBalt AS ning 2002. aastal loodud Assa Lietuva. Grupi eesmärgiks on pakkuda terviklikke lukustusalaseid lahendusi nii ehitusprojektidele kui tavatarbijaile.