ASSA ABLOY Balticu turundusjuhi Maigi Peeduli sõnul tingis nimemuutuse asjaolu, et mõlemad ettevõtted esindavad juba täna rohkem kui 20 erinevat ASSA ABLOY Grupile kuuluvat tehast ning see nimekiri täieneb pidevalt.

„Endiste nimede puhul võis ekslikult nii meie klientidele kui ka ASSA ABLOY Grupi ettevõtetele jääda mulje, et esindame vaid üht kaubamärki,“ selgitas Peedul ettevõtte teates. „Uus nimi väljendab firma olemust märksa selgemalt ning aitab rõhutada asjaolu, et suudame pakkuda terviklikke lukustuslahendusi paljudelt ASSA ABLOY Grupi firmadelt.“

Lisaks nimele muutus ASSA ABLOY Balticus ka ettevõtte struktuur, mis nüüdsest hõlmab kogu Baltikumi kui ühtset regiooni. „Uuenduste eesmärgiks on muuta klientide teenindamine Baltimaade ulatuses veelgi efektiivsemaks,“ selgitab Peeduli. “Ei ole vahet kas klient asub Pärnus, Ventspilsis või Klaipedas – ta saab oma kaubad kätte kiirelt ja efektiivselt, tulgu need Tallinna või Vilniuse vahelaost.”

ASSA ABLOY Balticu tooteportfellis on Eesti turul tuntuimatest ASSA ABLOY Grupi kaubamärkidest esindatud ASSA, Yale, Fix, Stremler, Ruko, effeff, VingCard jpt.

Baltimaades jäävad endiselt eraldi tegutsema ABLOY esindused, kes vastutavad ABLOY lukutoodete müügiedenduse eest.

ASSA ABLOY Baltic kuulub ASSA ABLOY Gruppi, mis on maailma suurim lukukontsern, kuhu kuuluvad üle 150 ettevõtte enam kui 40 riigist. 30 000 töötajaga grupi turuosa moodustab ligi 10% kogu maailma lukustusturust. ASSA ABLOY Balticu eesmärgiks on pakkuda terviklikke lukustuslahendusi nii ehitusprojektidele kui tavatarbijaile.