Uueneb kogu ettevõtte juhtkond, teatas Atria Eesti.

Atria omandas käesoleva aasta juunis ASi Wõro Kommerts ja ASi Vastse-Kuuste Lihatööstus ning uute juhtide eesmärk on integreerida kolm lihatööstust ühiseks kontserniks.

Kaare sõnul on uue meeskonna moodustamine esimene samm eri ettevõtete ühendamisel. ”Eeldused ja võimalused turgu tasakaalustava ettevõtte arenguks on loodud,” märkis Kaare.

”Meeskonna moodustamisel lähtusime Atria juhtkonna usaldusest kohalike juhtide vastu ning arvestasime kõigi kolme osapoole huvide ning esindatusega,” sõnas Kaare.

Atria Eesti lihatoodete divisjoni direktoriks saab Vastse-Kuuste LT peatehnoloog Katrin Jalas ning turundusdirektoriks Wõro Kommertsis sama ametit pidanud Rene Kiis.

Atria Eesti müügidirektorina jätkab Veimo Beilmann, lihadivisjoni direktorina Margus Milk ja finantsdirektorina Kyösti Kumpumäki. Atria Eesti senine juht Kari Körkkö (51) saab Atria Baltic integratsiooni direktoriks.

Kaido Kaare (35) omab majandusalast teaduskraadi. Enne ühinemist Atria´ga juhtis ta viis aastat ASi Wõro Kommerts tegevust. Varem töötas Kaare Londonis Shell Europe Oil Products jaemüügi strateegia juhina.

Atria, Maks & Moorits, Wõro ja Vastse-Kuuste kaubamärke esindav Atria Eesti on suuruselt teine lihatööstus, mis lisaks liha töötlemisele omab ka sea- ja loomafarme.

2007. aasta majandustulemuste põhjal ulatus kolme ettevõtte käive kokku 650 miljoni kroonini – Atria Baltic 360 miljoni, Wõro 160 miljoni ja Vastse-Kuuste 130 miljoni kroonini.