„KPMG Advokaadibüroo eesmärk on pakkuda ennekõike KPMG Baltics OÜ klientidele lisandväärtust läbi kvaliteetse ja tervikliku ja laia äriõigusteenuste valiku. Samuti osutada klientidele tipptasemel piirkondlikku õigusteenust koostöös Balti ja Valgevene KPMG juristide ja advokaadibüroodega ning pakkuda teenuseid ka KPMG globaalse võrgustiku raames,“ ütles KPMG Advokaadibüroo juht Risto Agur, lisades, et sel moel saab kliendi nõusolekul terviklikumalt ja kiiremini rahuldada ka tema õigusabivajaduse.

„Audiitorite ja advokaatide tihe, kuid huvide konflikte välistav koostöö peab tagama, et lahendus, mis töötab hästi juriidika poole pealt, sobib ka finantsarvestuse aspektist ja vastupidi," selgitas Agur.

KPMG Baltics OÜ juhatuse esimees Andris Jegers rõhutas, et KPMG Advokaadibüroo näol on tegemist täiesti eraldiseisva ja sõltumatu advokaadibürooga, mis on nii õiguslikult, füüsiliselt kui ka infotehnoloogiliselt selgelt lahutatud KPMG ärinime all tegutsevatest teistest teenusepakkujatest, kuid kliendi soovil saavad erinevad teenusepakkujad osutada terviklikku äriteenust.

KPMG Baltics OÜ maksuvaldkonna juhi Joel Zernaski sõnul loob juriidilise nõustamise üleviimine advokaadibüroosse KPMGle unikaalse võimekuse pakkuda täispaketti maksuteenuseid nii eraisikutest kui ettevõtjatest klientidele nii kohalikul kui ka rahvusvahelisel tasandil. „Advokaadibüroo abil saame aidata oma kliente maksuvaidlustes kuni lõppastmeni, pakkudes samaaegselt laiapõhjalist finantsarvestuse tuge,“ lisas Zernask.

KPMG Advokaadibüroos töötavad lisaks Agurile advokaat Elvira Tulvik ning juristid Karen Root ja Kati Kruut.

Bürood juhtiv vandeadvokaat Risto Agur on lõpetanud Tartu Ülikooli õigusteaduskonna ning omandanud Fulbrighti stipendiaadina magistrikraadi väärtpaberite ja finantsregulatsiooni alal Georgetown University Law Center'ist.

Alates 2003. aastast õigusvaldkonnas praktiseerinud Agur töötas seni Advokaadibüroos Sorainen, keskendudes peamiselt äriühinguõiguse, M&A, pangandus- ja finantsõiguse ning pankroti ning restruktureerimisega seotud õigusküsimustele. Agur on Eesti Advokatuuri liige.

KPMG on lühikese aja jooksul juba teine audiitorfirma, mis asutas oma adovkaadibüroo - teisipäeval teatas sellest Deloitte.
Pricewaterhousecoopers (PWC) on
õigusteenuseid pakkunud poolteist aastat.