Uus internetipõhine lennureiside portaal www.lendama.ee pakub reaalajas ligipääsu enam kui 500 lennufirma lendudele ning üle 65 000 erineva hotellimajutuse võimaluse.

Läti populaarseima reisiportaali lidot.lv sõsarportaal www.lendama.ee pakub kaasaegseimaid vahendeid parimate lennupakkumiste, -hindade ja -ühenduste leidmiseks, hinnavõrdluseks ning lennupiletite broneerimiseks koos kohaletoomisega.

Kakskeelne eesti-vene teenindus, pidev ligipääs lennufirmadele nagu Estonian Air, Finnair, airBaltic, SAS, FlyLAL, Lufthansa, Aeroflot, KLM, LOT, CSA Czech Airlines ja hotellikettidele nagu Radisson, Reval, Accor, Mariott jne muudab broneerimise protsessi lihtsaks ning mugavaks.

Portaali opereeriva reisibüroo Con-ex Estonia turundusjuhi Reet Kella sõnul on Lendama.ee-s pakutav hotellivalik väga lai ning hinnad lethindadest kuni 60% soodsamad.

“Portaalist leiab endale sobivaima variandi nii hinnatundlik kui kõrgele kvaliteedile orienteeritud klient,”ütles Kell.

Klientide parimaks teenindamiseks on avatud ka portaali toetav infotelefon ning kontor Tallinna südalinnas. Kella sõnul on Lätis olnud portaal väga edukas just tänu portaali loogilisele ja lihtsale ülesehitusele ning heale klienditeenindusele.

“Klient saab iseseisvalt oma reisiteenused boneerida, samas on telefonikõne kaugusel professionaalid, kes nõustavad ja aitavad, kui kliendil peaks raskusi tekkima,”kinnitas Kell.

Reisiportaali www.lendama.ee opereerib üks suurimaid reisibüroo gruppe Baltikumis, Con-ex Latvia Tours Group. Eesti esindus Con-ex Estonia kuulub ka Eesti Turismifirmade liidu koosseisu. Con-ex Latvia Tours Group on tööandjaks enam kui 100 töötajale kogu Baltikumis.

"2006. aastal reisis meiega välismaale 35 000 inimest, 30 000 väilsturisti külastas Baltikumi ning käive ületas 25 miljoni euro piiri."

Lendama.ee emaportaal www.lidot.lv avati 2006. aastal ning sai 60% turuosaga kiirelt populaarseimaks reisiportaaliks Lätis. Veebilehte külastas 2006. aastal enam kui 650 000 inimest. Samuti omistati 2006. aastal portaalile Lidot.lv prestiižne auhind "Parim Turismiteemaline Veebileht 2006”.