Lisaks täienes suvemenüü suviselt vallatu mahlajääpulgaga Limbo Fun ning jäätisetordiga Romantika, teatas Balbiino.

„Uued jäätised on hea täiendus meie jäätiste valikusse, kuna jäätiseturul ei olnud rohkete lisanditega pooleliitrises pakendis jäätiseid,” rääkis AS Balbiino arendusjuht Merike Pärn. „Pooleliitriste jäätiste eelis on see, et selle koguse jõuab korraga ära süüa ja poolikuid pakendeid ei pea külmikus säilitama hakkama.”

Uutes pooleliitristes jäätistes on kaks erinevat lisandit, millest üks on jäätisega segatud ning teine triibuna lisatud. Näiteks jäätisesse Cool Coconut on ühtlaselt segatud krõbedaid röstitud kookosehelbeid ja triibuna lisatud kookosekreem.

„Jäätist kasutatakse üha enam valmis magustoiduna ja sellepärast lähevad ka rohkete lisanditega jäätised üha enam hinda,” ütles Pärn. 


„Uus jäätisetort Romantika on suviselt kerge ja huvitav vaheldus küpsetatud magustoitudele,” rääkis Pärn. „Uues tordis on kihiti kolm erinevat jäätist: vanilli, šokolaadi ja munalikööri ning tort on pealt kaunistatud šokolaadi ja pähklitega.”



„Eelkõige lastele mõeldes tõime turule ka ühe vallatu mahlajääpulga Limbo Fun. Mahlajääs on spiraalselt keerdus apelsini ja granaatõuna maitseline mahlajää ja tegemist on Balbiino kõige suurema mahlajääpulgaga,” sõnas Pärn.