„Balbiino selleaastase jäätisehooaja uute toodete valik on põnev ja üllatav,” ütles Balbiino juhataja Riho Niils. „Lisaks uutele maitsetele katsetame seekord ka vormiga – nüüdsest on saadaval rongikujuline jäätis, mis on välja töötatud lastele mõeldes. Veidi vanematele jäätisesõpradele otsustasime hakata valmistama neljakandilist jäätist „Agent”, mida oma kuju ja maitse tõttu võiks nimetada nostalgiatooteks.”

„Rongijäätis on täiesti uutmoodi toode, mis peaks eriti suurt rõõmu valmistama kõige pisematele maiasmokkadele,” rääkis Balbiino kvaliteedi- ja arendusjuht Merike Pärn. „Pärast jäätisesöömist saavad lapsed kasutada pakendit näiteks liivakookide tegemiseks, vannis mängimiseks või asjade paigutamiseks. Jäätise lisandiks on lastele meeldivad erimaitselised krõpsud.”



„Klassikalise kujuga jäätistest tuleb turule vahvlijäätiste sari Mr. Big,” lausus Merike Pärn. „Nagu nimigi ütleb, on tegemist suurte vahvlitopsijäätistega, mis pealt kaetud rohke šokolaadiglasuuriga. Tooteperes on neli väga erinevat maitset, kust iga magusasõber peaks endale leidma sobiva jäätise.”



„Neile inimestele, kes eelistavad lahjasid tooteid, on mõeldud uued Dixi pulgajäätised,” ütles Merike Pärn. „Jäätist katab traditsioonilise glasuuri asemel mõnusalt hapukas mahlaglasuur. Tooted on väiksema rasvasisaldusega kui šokolaadiglasuuriga jäätised, 100g tootes on vaid 5g rasva. Seega on need tervislikud ja lahedad tooted suvehooajaks.”



Merike Pärna sõnul tuli Balbiino aprilli alguses turule uue koorejäätiste sarjaga, milles on viis uut maitset alates klassikalistest vanilli- ja šokolaadijäätisest, lõpetades vahtrasiirupi ja kreeka pähklitega. Jäätised on valmistatud rõõsast koorest ning need on perepakis. Kahte sorti koorejäätis on ka pulgajäätise kujul.