Pakkumine on suunatud väga laiale investorite baasile Läänemere piirkonnas. Fondi eesmärk on kaasata kuni 80 miljoni euro väärtuses kapitali uute investeeringute tegemiseks.

„Usume, et praeguste madalate intressimäärade juures on investorid huvitatud teenimast arusaadavaid riske võttes atraktiivset tulu,“ ütles fondijuht Tarmo Karotam. „Klassikaliselt on üheks selliseks võimaluseks investeeringud rahavooge pakkuvasse kinnisvarasse ning meil on jätkuvalt eesmärk saavutada fondiga 7-9% dividenditootlust aastas. Fondi peamine strateegia on omandada madala laenukoormusega ning tugevate üürnikega ärikinnisvara Balti riikide pealinnades. Lisaks lubab portfelli kasvatamine uute atraktiivsete investeeringutega suuremat riskide hajutamist üürnike, varaklasside ja linnade lõikes ning väiksemaid propostsionaalseid halduskulusid.“

2016. aasta juunis kaasas Baltic Horizon osakute esmase avaliku pakkumise käigus 29,7 miljoni euro väärtuses omakapitali ning sai esimeseks noteeritud kinnisvarafondiks Baltikumis. Kaasatud kapitaligasoetas kinnisvarafond esimestel kuudel kaks uut ärihoonet. Portfelli koguväärtus on täna 125 miljonit eurot ning täituvus ca 97%.

Pakkumise korraldaja Põhjamaades, Luksemburgis ning muudes valitud riikides on Catella. Catella korraldab samuti jaeinvestorite pakkumist Rootsis ning võimalusel ka Soomes ja Taanis. Swedbankiga on sõlmimisel kaaskorraldamise leping pakkumise korraldamiseks Baltikumis koostöös LHV pangaga. KPMG Baltics tegutseb Baltic Horizon Fund audiitoritena ning õigusnõustamist emitendile pakub advokaadibüroo Sorainen.