Kuna jätkuvalt on käimas uute võimalike kinnisvaraobjektide ostuanalüüside läbiviimine, siis mitteavalikku pakkumist 2018. aastal ei korraldata, teatas ettevõte börsile.

"Nagu ka börsiteates kirjas, oleme ostuanalüüsidega pooleli ning otsustasime ühes investoritega raha fondi kontole sellel aastal rohkem “seisma” mitte kutsuda," ütles Baltic Horizon fondi juht Tarmo Karotam. " Ei ütleks, et atraktiivseid fondi strateegiaga kooskõlas investeerimisobjekte Baltikumis ei ole, pigem võtavad tingimuste läbirääkimised rohkem aega."

Vajalik likviidsuspuhver on hetkel fondis olemas ning täiendavat uute osakute pakkumist kaalume jooksvalt kui läbirääkimised sobivate uute rahavoo investeeringute soetamiseks on lõpusirgel või kui laiendusprojektid seda vajavad, märkis ta.

Võrreldes väga paljude teiste noteeritud instrumentidega nagu näiteks ettevõtete aktsiad on Baltic Horizon kinnisvarafondi osas turbulentsi tunda olnud oluliselt vähem. Osaku hind on nii Tallinna kui Stockholmi börsil olnud viimase kahe kuu jooksul stabiilne, lausus ta.