Baltika augusti konsolideeritud jaemüük ulatus 4 157 tuhande euroni, mis on 4 protsenti vähem kui eelmise aasta samal perioodil. Hulgi- ja e-poe müük tegi möödunud aasta augustiga võrreldes aga 40-protsendilise kasvu, teatas ettevõte börsile.

Kolme Balti riigi jaekäive jäi eelmise aasta augusti tasemele. Venemaal vähenes müük 18 protsenti ning Ukrainas 7 protsenti. Kohalikus valuutas oli Venemaa müük 9 protsendi võrra väiksem kui eelmisel aastal ja Ukrainas müügid suurenesid 1 protsendi võrra.

Baltikal oli augusti lõpu seisuga 117 kauplust müügipinnaga 23 030 m², kuu keskmine müügipind suurenes 7 protsenti võrreldes eelmise aasta sama perioodiga.

Kaheksa kuu kokkuvõttes ulatusid müügitulud 36 964 tuhande euroni, kasvades eelmise aastaga võrreldes 6 protsenti, sealhulgas jaemüük oli kokku 34 589 tuhat eurot ja hulgi- ja e-poe müük 2 289 tuhat eurot.

Baltika Grupp avas 19.augustil esimese Blue Inc London meestemoe kaubamärgi poe Baltikumis – Lätis Riia Origo kaubanduskeskuses. Septembris avab uksed teine kaubamärgi pood Lätis Valmieras. Kolmas Baltikumi esinduspood avatakse oktoobri alguses Tallinnas, Rocca al Mare kaubanduskeskuses.