Eelmise aasta teises kvartalis oli ettevõtte puhaskasum 346 000 eurot ning eelmise aasta esimese poolaasta kokkuvõttes oldi 147 000 euroses kahjumis.

Baltika käive kahanes teises kvartalis eelmise aastaga võrreldes 0,8% 11,7 miljoni euroni. Poolaasta kokkuvõttes käive aastatagusega võrreldes suurenes 0,7% 22,48 miljoni euroni.

Jaemüük oli teises kvartalis 9, 9 miljonit eurot, vähenedes 4% võrreldes eelmise aasta sama perioodiga. Baltika teatas börsile, et Balti regiooni jaemüük oli eelkõige mõjutatud viimaste aastate madalaimast nõudlusest kevad- ja suvekaupade järele aprillis ja mais. Juunis müük taastus ning tavapärasest varasema hooajalõpu allahindluskampaania toel saavutati ka müügikasv.

Hulgi- ja frantsiisimüük kasvas teises kvartalis 17% ja oli 1, 376 miljoni euroni.

Baltika Grupi e-poe Andmorefashion.com müügitulu kasvas teises kvartalis 47% võrra 371 000 euroni. Kokku telliti kaupa 31-st riigist
Ettevõtte brutokasumi marginaal oli teises kvartalis 51,3% vähenedes 1,0 protsendipunkti võrra võrreldes eelmise aasta sama perioodiga. Brutokasumi marginaali vähenemine on eelkõige tingitud suurematest allahindlustest jaeäris.

Grupi teise kvartali turustus- ja üldhalduskulud jäid eelmise aasta sama perioodi tasemele. Teise kvartali turustus- ja halduskulude suhe müügituludesse oli 48,7% ehk aastaga on müügitulu vähenemise tõttu kulude suhe müügitulusse kasvanud teises kvartalis 0,4 protsendipunkti võrra. Samas on poolaasta kokkuvõttes kulude suhe müügitulusse vähenenud 0,2 protsendipunkti võrra.