Kontserni Eesti emaettevõtte käive kasvas mullu 17,5 protsenti 67,8 miljoni euroni ja kontserni Leedu ettevõtte käive 28,2 protsenti 22,3 miljoni euroni, kirjutas BNS ettevõtte majandusaasta aruandele tuginedes.

Põhivarasse investeeris Bauhof mullu 572 000 eurot. Tänavu plaanib ettevõte investeerida AS-i Devest ostu käigus omandatud Laagri ja Keila kaupluste kaasajastamisesse.

Aastavahetuse seisuga olid ettevõtte kohustused ja omakapital kokku 32,1 miljonit eurot.

Ettevõttes töötas mullu keskmiselt 698 inimest, kelle tööjõukulud moodustasid 9,8 miljonit eurot. Aasta varem oli keskmine töötajate arv 666 ja tööjõukulu 8,5 miljonit eurot.

2011. aasta lõpus investeerisid aktsionärid ettevõttesse täiendavad 1,5 miljonit eurot käibekapitali tugevdamiseks.

Tänavu mais tõstis ettevõte aktsiakapitali 400 000 aktsia võrra 3 061 690 aktsiani ja ettevõtte uus aktsiakapital on 3,1 miljonit eurot. "Aktsiakapitali suurendamise eesmärk on toetada edasisi arendusi nii Eestis kui Leedus," ütles Bauhofi tegevdirektor Toomas Tiivel BNS-ile.

Bauhof Group AS-i konsolideerimisgruppi kuuluvad 100-protsendiselt tütarettevõtted UAB Bauhof LT, SIA Tiraine Estate ja SIA Bauhof Latvia. Majandusolukorra stabiliseeriumisel plaanib ettevõte Lätis registreeritud SIA Bauhof Latvia kaudu alustada ehitusmaterjalide jaemüügiga Lätis.

Ettevõte märkis aruandes, et konsolideerimisgrupi tegevus on suunatud arengule ja lainemisele ning sellega seoses ei plaanita dividende lähematel aastatel maksta.

Aastavahetuse seisuga tegutseb Eestis Bauhofi kaubamärgi all kokku 12 kauplust ja Leedus viis. Tänavu ei plaani ettevõte ühtegi uut kauplust avada.

Bauhof Groupi kontrolliv aktsionär on Askembla Growth Fund KB.