Järgmised Cinamoni kinod on plaanis avada kevadel 2006 Klaipedas ning seejärel ka Tartus ja Tallinnas Sakala Keskuses, teatas ettevõte Delfile.

Kaunase Cinamoni viis saali mahutavad ligi tuhat filmihuvilist ning kino avamisse investeeriti 25 miljonit Eesti krooni. Baltic Multiplex Ventures juhatuse liige Peeter Rebane ütles, et Leedu on kolmest Balti riigist küll suurim, kuid samas on sealne kinoturg teistega võrreldes veel vähe arenenud. “Kaasaegsed kinosaalid on täna üksnes Vilniuses, seetõttu otsustasime esimese Cinamoni avada väljaspool pealinna,” ütles Rebane ja lisas, et tulevikus on plaanis avada kino ka Vilniuses.

Cinamoni kino tegevjuht Chris Lowe märkis, et populaarsete Hollywoodi filmide kõrval võtab Cinamon kindlasti kavva ka väärtfilme ning Balti riikide kohalikku filmitoodangut. Täna esilinastub Cinamonis uus osa Harry Potteri kultussarjast: “Harry Potter ja tulepeeker”, samuti jõuavad esmakordselt Leedu kinolinale põnevusfilm “Revolver” ja romantiline komöödia “Just Like Heaven”. Lisaks sellele on kavas “A History of Violence” ja “The Jacket”.

Kinokeskus Cinamon pakub vaatajle midagi enamat kui lihtsalt filmid ja popkorn. “Tahame luua publikule vaatajasõbraliku meelelahutuskeskkonna, kus tipptasemel pildi- ja kõikides saalides pakutava Dolby digitaalheli nautimise kõrval saab Cinamoni kinokülastaja istuda mõnusas kohvikus, tähistada sünnipäevi, kasutada Internetti või niisama sõprade ja perega aega veeta,” selgitas Rebane.

Cinamoni kinopilet hakkab Kaunases maksma 12 litti ehk ligi 55 krooni, mis on üle kahe korra odavam kui kinopilet Tallinnas. Eraldi kehtivad soodustused lastele, õpilastele ja pensionäridele, kellele pilet maksab 9 litti ehk 40 krooni.