Statoili jaamades maksis bensiin 95 esmaspäeval 9.55, 95E 10.15 ja diislikütus 8.70, Shellis 95 samuti 9.55, 95E 10.60 ja diislikütus 8.20.

Neste Eesti AS jaemüügijuht Artur Praun ütles ETAle, et Neste tõstis oma automaattanklates hinnad samale tasemele pühapäeva pärastlõunal. Keskmiselt alanes bensiini hind kampaania käigus 30 ja diislikütuse hind 40 sendi võrra.

Prauni sõnul püsib kütuse hind maailmaturul stabiilne, mõningast hinnatõusu võiks põhimõtteliselt oodata suvisel ajal, kui inimesed sõidavad rohkem ringi, kuid kütuse hind sõltub ka selle pakkumisest maailmaturul.

Statoil Eesti peadirektor Epp Kiviaed ütles ETAle, et nende tanklaketi bensiinihind tõusis endisele tasemele esmaspäeval kell 8 hommikul. Peadirektori sõnul lähemal ajal uusi kampaaniad kavas pole, kuid loomulikult reageeritakse konkurentide tegevusele. Kiviaia hinnangul toimub maailmaturu hindades pidev kõikumine ning tendents on praegu pigem hindade tõusu kui languse poole.

Alexela Oili jaemüügijuht Aivar Räim ütles ETAle, et kui vahepeal langetati hinda Tallinnas 30 sendi võrra, siis nüüdseks on ka nende tanklates on bensiini hind tõusnud endisele tasemele.