„Aguri lisandumine Bigbanki juhatusse oli igati vajalik ning perspektiivne samm, sest tema teadmistele tuginedes ja Aguri eestvedamisel saame Bigbankis juurutada tulevikutehnoloogiaid ning lahendusi, mis muudavad panga töö kiiremaks, paindlikumaks ja efektiivsemaks,“ ütles Bigbanki juhatuse esimees Kaido Saar. „Nüüd saab Agur juhtida 9 riigis tegutseva panga tööd kõige kõrgemal tasemel. Tema varasem teadmistepagas ja töökogemus aitab Bigbankil püsida jätkuvalt innovaatilise ning modernsena.“

„Kahtlemata on see pangale kasulik, kui ettevõtet juhtivad äri- ja itimehed istuvad ühe laua taga ning saavad olulistest mõistetest ja terminitest ühtemoodi aru,“ märkis Bigbanki juhatuse liige Agur Jõgi, lisades, et  nii muutub oluliste tehnoloogiliste lahenduste kasutuselevõtmine ja nende arengusuundade määramine palju operatiivsemaks – saab moodustada ühtse äri- ja IT-strateegia terviku.

„Tehnoloogiajuhi ametis töötatud aja jooksul puutusin Bigbankis kokku mitmete suurte ja oluliste arendustega ning nägin, et kogu panga meeskond on avatud ja motiveeritud võtma kasutusele tänapäevaseid uusi lahendusi,“ rääkis Jõgi.

Jõgi rääkis, et veel mõned aastad tagasi oli Bigbankil palju kontoreid, kuid nüüd ollakse muutunud peamiselt internetipangaks, mis seab täiesti uued ootused tehnoloogiale ja pakub väga põnevaid arenguvõimalusi inseneridele.

Teemad ja tegevused, millele Jõgi nüüdsest rohkem tähelepanu pöörab, on tema sõnul andmetepõhine juhtimine, äriprotsesside automatiseerimine ning tehnoloogia- ja äristruktuuride ühildamine.