?Üleliigsete, kuid kasutuskõlblike asjade toimetamine mitte prügimäele, vaid inimesteni, kes neid vajavad ja väärtustavad, on meie tegevuse oluline osa,? sõnas Taaskasutuskeskuse esindaja Susan Lilleväli. ?Iga tegu abivajajate toetamiseks on teretulnud ja seepärast on meeldiv tõdeda, et üha rohkem äriettevõtteid on hakanud heategevust toetama,? lisas ta.

Suurimateks Taaskasutuskeskuse ja Bizpaki koostööprojektideks on olnud emadepäeva ja jõulude puhul suurperedele heategevuslike kingipakkide kohaletoimetamine. Lisaks on Taaskasutuskeskust abistatud ka korjanduste käigus Tallinna Loomaaia ja Tallinna Lastehaigla heaks. Kokku on Bizpak aasta jooksul heategevuskorras laiali vedanud 563 pakki üle Eesti.

MTÜ Taaskasutuskeskus on 2004. aasta mais kolme ühingu ? Heateo Sihtasutuse, Eestimaa Looduse Fondi ja Caritas Eesti ? poolt asutatud mittetulundusühing. Ühingu eesmärgiks on edendada ühiskonnas loodussäästlikku tarbimist ja taaskasutamisele suunatud mõtteviisi.

Bizpak on kullerfirma Baltic Logistic System Eesti (BLS) kaubamärk, mis on Eesti turul olnud aastast 1999. Alates 2004. aasta septembrist kuulub BLS GeoPosti koosseisu. Viimane on maailma juhtivaid posti- ja kullerteenuse pakkujaid, mis tegutseb rohkem kui 30 riigis. BLS Eesti esindab Bizpaki ja DPD kaubamärke.