Järgneb Veronika Ivanovskaja intervjuu, mis on tehtud elektronposti vahendusel:

Kas võtsite pakkumise vastu kiiresti või kaalusite pikalt? Mis põhjusel?

Otsus on täiesti teadlik. Minu jaoks on see teatud määral väljakutse, millega ma loodan edukalt toime tulla koostöös kontserni meeskonnaga. Täna töötavad siin professionaalid, kes on tugevad kui kunagi varem. Nad suutsid isegi süveneva majanduskriisi tingimustes muuta olukorda paremas suunas.

Mida peate enda peamiseks väljakutseks juhatuse esimehena?
Millised on kolm kõige olulisemat BLRT ees seisvat probleemi?
Millised on enim tähelepanu vajavad üksused BLRT Grupis?

BLRT Grupp on enam kui 100-aastase ajalooga rahvusvaheline tööstuskontsern, mis tagab täna töö ligi 4000 inimesele 7 riigis. Arvestades majanduslike ja poliitilisi muutusi Euroopas ning maailmas, on praegu esmatähtis tugevdada positsioone meie põhilistel turgudel. Seejuures on oluline tegutseda kasumlikult, säilitades töökohti.

Kuidas mõjutavad Venemaa sündmused ja langev nafta hind BLRT Gruppi?

Sellele küsimusele saan vastata hiljem, pärast mõningast töötamist uuel ametikohal.

BLRT teatas täna hommikul, et ettevõtte juhatus on muutunud ning alates eilsest kuuluvad grupi juhatusse Veronika Ivanovskaja ja Georgi Grigorjan.

Varem juhatusse kuulunud suuromanik Igor Berman keskendub edaspidi ühisettevõtte Elme Messer Gaas suuremate projektide teostamisele. Mark Berman suunab oma tähelepanu kalakasvatuskomplekside ehitamisele ja BLRT Grupi stividoriteenuste arendamisele.

Veronika Ivanovskaja on kontsernis töötanud 16 aastat, millest viimased viis aastat on ta olnud BLRT Grupi nõukogu liige. Georgi Grigorjan on viimased 12 aastat juhtinud kontserni üht suurimat tütarettevõtet Elme Metall.

Juhatuses jätkab ka Anatoli Onolov.