BLS Eesti netokäive oli kolmandas kvartalis üle 10 miljoni krooni, mis on võrreldes varasema aasta sama perioodiga 53% võrra suurem.

?Huvitav on jälgida, kuidas postipakkide arv on iga kvartaliga suurenenud. Kui võrrelda tänavuse aasta saadetiste mahtu eelmise aasta kolmanda kvartaliga, on postipakkide arv tõusnud 100% võrra. Üheks kasvu põhjuseks võib pidada asjaolu, et kuluka kauba ladustamise ja mitmekordse transportimise asemel eelistatakse ühe enam võimalust saadetised kohe sihtpunkti saata. See trend omakorda põhjustab väiksemamahuliste saadetiste hulga suurenemist ja sagenemist,? leiab BLS Eesti tegevdirektor Janek Juhanson.

Alates käesoleva aasta septembrist kuuluvad Baltic Logistic Systems International tütarettevõtted GeoPosti alla. Viimane on maailma juhtivaid posti- ja kullerteenuse pakkujaid, mis tegutseb rohkem kui 30 riigis kaubamärkide DPD, Chronopost, Parceline, Masterlink ja Bizpak all. GeoPost?i kogukäive ulatus 2003 aastal 2,3 miljardi euroni. GeoPost on Prantsuse riikliku postifirma Groupe La Poste tütarfirma.