"Mina ei kommenteeri seda küll ühtegi pidi, ei oma tööl olekut kui ka töölt lahkumist," sõnas Alber Delfile.

Juhatuse esimehele lisaks on ettevõttest lahkumas mitmed võtmeisikud. Alberi sõnul ei ole selles midagi revolutsioonilist.

"Meil on olemas terve rida inimesi, kes on Nasdaq OMXis, selle eelkäijas Tallinna börsis või väärtpaberikeskuses töötanud juba 10 või 15 aastat. Ühel hetkel inimesed lahkuvad ning sellest ma mingisugust dramaatilist järeldust või midagi erakorralist ei oskaks esile tuua," rääkis Alber.

Balti börside liitumisprotsess on toimunud pidevalt juba viimase kümne aasta jooksul ning mingit suuremat kokkuhoidu puudutavat muudatust ei ole selles osas Alberi sõnul käesoleval aastal ette näha.

Börsijuht tõi välja, et Põhjalas tegutsevad börsid juba praegu ühtse tiimina ning mida tihedamaks muutub Baltikumis börside sisuline ühendamine, seda rohkem tegeletakse organisatsiooni siseselt üksteise asendamisega piiriüleselt.

"Kui me vaatame Eesti finantssektorit, siis nii nagu meie liikmed, näiteks suuremad Põhjala pangad, on järjest rohkem liikunud maatriks struktuuri peale ehk piiriülese organisatsiooni peale, on üsna loogiline, et ka meie liigume järjest enam seda suunda," rääkis Alber.

Börsi nõukogu kinnitas Alberi börsi juhatuse esimeheks 2007. aasta veebruaris.

Aastatel 2000-2001 oli Alber presidendi majandusnõunik, 2001-2003 Balti- ja Põhjamaade valijaskonna tegevdirektori nõunik rahvusvahelises valuutafondis. Enne Tallinna Börsi juhatuse esimeheks valimist töötas ta Eesti Panga presidendi nõunikuna.

Nasdaq OMX Groupi tehnoloogilised süsteemid on kasutusel enam kui 60 börsil, arveldusorganisatsioonis ja depositooriumis rohkem kui 50 riigis. Nasdaq OMX Nordic ja Nasdaq OMX Baltic hõlmavad Nasdaq OMX Groupi börse Helsingis, Kopenhaagenis, Stockholmis, Islandil, Tallinnas, Riias ja Vilniuses.