Kiirelt loo kulgemisest. Esmalt abiellus šeik 25-aastse Liibanoni modelli ja telenäo Loujain Abadaga, olles ise veel Estradaga abielus. Saudi seadused lubavad samal ajal olla abielus nelja naisega, aga Estrada oli ameeriklane Kaliforniast ja talle see lugu ei meeldinud. Ta tahtis osa šeigi ligi 5,7 miljardi dollrilisest varandusest.

Šeik püüdis veel kasutada oma diplomaatilist puutumatust, mida talle oli andnud selline saareriik nagu St. Lucia. See ei läinud tal läbi.

Nüüd määras kohus Estradale lahutuse eest kompensatsiooniks 68,6 miljonit dollarit, mis on väidetavalt rekordsumma, mida Inglismaal on kellelegi määratud. Paraku ei ole naine selle üle liiga õnnelik, sest soovis saada 354 miljonit. Tema advokaatide sõnul on summa väga väike ja ei kata Estrada elustiilist tingitud vajadusi.

„Ma olen Christina Estrada. Ma olin rahvusvaheline tippmodell," ütles ta ühe kohtuistungi ajal. „Ma olen elanud sellist elu. Ma olen sellega harjunud. Mul on raske loobuda sellest meeletust luksusest ja küllusest, mida meil oli õnn nautida."

Estradal oli enne kohtuotsust vara 28 miljoni dollari eest. Selle hulgas on ka šeigi poolt kingitud kodu Beverley Hillsis. Ta on seega šeigilt kokku saanud 96,6 miljoni dollari eest vara.

Walid Juffali on tuntud lahutaja. 2000. aastal maksis ta oma eks-naisele Basma Al-Sulaimanile 52 miljonit dollarit. 2001. aastal abielluski ta Estradaga.

Šeigi advokaadid palusid kohtult, et mees võiks 68,6 miljonit maksta ära aasta lõpuks. Tal võtvat mitu kuud aega, et raha kokku ajada. Kohtunik kohustas aga summa ära tasuma hiljemalt 29. juulil.

Kogu loo teeb traagiliseks see, et šeik on ise parasjagu Zürichis saamas vähiravi. Haigus on paraku arenenud kaugele.