British Airwaysi ametlikult koduleheküljelt http://www.britishairways.com/ regional/latvia/docs/offer_e.shtml selgub, et ainult 20. jaanuaril saab broneerida ja välja osta soodushinnaga lennu pileteid.

Lennud algavad Läti pealinnast Riiast ja hinnad on tavapärasest palju soodsamad. Näiteks saab lennata Frankfurti 3275 krooniga, USA läänerannikule San Fransiscosse 6852 krooniga ja Viet Nami Saigoni ehk Ho Chi Minh Citysse 12 847 krooniga. Hindadele lisanduvad lennujaamamaksud.

Kokku pakutakse sooduspileteid 48 sihtpunkti igas maailmajaos.

Uudsena pakutakse sooduspiletit ümbermaailmareisiks. See maksab 15 089 krooni ja pakutakse välja 12 erinevat marsruuti. Näiteks võib lennata Riiast Londonisse, sealt Hong Kongi, edasi Los Angelesse, siis Las Vegasesse, siis New Yorki ning tagasi Londoni kaudu Riiga. Ümbermaailmareisi võib teha ka vastupidisel suunal.

Ümbermaailmareis peab kestma vähemalt seitse päeva ja mitte kauem kui kuus kuud. Läbitavates linnades võib viibida nii kaua, kuni klient soovib, välja arvatud Londonis.

20. jaanuaril sooduskampaania raames broneeritud ja välja ostetud pileteid saab kasutada 22. jaanuarist kuni 12. aprillini.

British Airways on maailma üks prestiižikamaid lennufirmasid. Ka on ettevõtte üks kahest maailma lennukompaniist, mille lennukiparki kuulub ülehelikiirusel lendav Concorde. Teine Concorde'idega opereeriv kompanii on Air France.

Saksa lennukompanii Lufthansa viib teisipäeval teist aastat järjest Eestis läbi lennupiletite soodusmüügikampaania. Lennud algavad Helsingist või Riiast, ümberistumine on Frankfurdis või Münchenis.