Aadressilt http://www.britishairways.com/regional/latvia/docs/offer_e.shtml selgub, et sooduskampaania raames saab osta lennupileteid esmaspäeval, 20. jaanuaril, ning enam kui 35 sihtkohta.

Lennud algavad Läti pealinnast Riiast ning saidi väitel maksab pilet Saksamaale Düsseldorfi alates 114 latist ehk 2782 kroonist, USA läänerannikule San Fransiscosse alates 272 latist ehk 6852 kroonist ning ümbermaailmareis 599 latist ehk 15 089 kroonist.

Hinnad ei sisalda lennujaamamakse.

„Need on vaid mõned vahvatest hindadest,“ teatab lennufirma oma kodulehel. „Kõik sihtkohad ja hinnad avaldatakse sellel leheküljel 20. jaanuaril 2003. Need hinnad kehtivad väljumisega Riiast enne 12. aprilli 2003.“

British Airways on maailma üks prestiižikamaid lennufirmasid. Ka on ettevõtte üks kahest maailma lennukompaniist, mille lennukiparki kuulub ülehelikiirusel lendav Concorde. Teine Concorde'idega opereeriv kompanii on Air France.

Saksa lennukompanii Lufthansa viib teisipäeval teist aastat järjest Eestis läbi lennupiletite soodusmüügikampaania. Lennud algavad Helsingist või Riiast, ümberistumine on Frankfurdis või Münchenis.