“Oleme pikalt otsinud võimalust oma jaamadevõrgu laiendamiseks Eesti turul ning nüüd oleme saanud loa Statoili kaubamärgi all täiendavalt 11 teenindus- ja 12 automaatjaama avamiseks üle Eesti. Tegemist on suurima äri arendamisse suunatud investeeringuga meie ettevõtte ajaloos,” kommenteeris Circle K Eesti ASi peadirektor Kai Realo.

Circle K plaanib pärast tehingu lõpuleviimist juba sel sügisel viia ostetavad Premium 7 jaamad järkjärgult Statoili ning seejärel järgmise aasta kevad-suvel Circle K kaubamärgi alla. “Otsustasime vahetada Premium 7 kaubamärgi Statoili vastu juba sel aastal, kuna soovime, et meie klientidel oleks võimalus kohe ja lihtsalt eristada Statoili võrku lisandunud uusi müügikohti. Kõikides ostetavates Premium 7 teenindusjaamades töötavad teenindajad saavad võimaluse jätkata oma karjääri Statoilis ning läbivad koolituse, et tagada kõikjal Statoili jaamades klientidele ühtne ning kõrgekvaliteediline klienditeeninduse tase,” rõhutas Kai Realo.

Statoili kontseptsioon koos kütuse-, kohvi- ja toidupakkumisega võetakse uutes jaamades kasutusele esimesel võimalusel ning neis jaamades hakatakse pakkuma samu tooteid ja teenuseid, mida pakutakse olemasolevates Statoili teenindusjaamades.