Ettevõte sai kolmandal kvartalil puhastulu 2,1 miljardit dollarit (non-GAAP), teatas Cisco.

Võrreldes eelmise aasta sama perioodiga on Cisco käesoleva majandusaasta kolmanda kvartali realiseerimise netokäive kasvanud 21%. Puhastulu on võrreldes 2006. aasta kolmanda kvartaliga kasvanud 34%.



2006. aasta veebruari lõpus ülevõetud Scientific-Atlanta realiseerimise netokäive ulatus kolmandal kvartalil 752 miljoni dollarini, aasta tagasi samal perioodil oli see 407 miljonit dollarit.



Cisco Eesti juhi Endo Viirese sõnul on Cisco pideva kasvuga väga rahul ning tegemist on läbi aastate ühe edukama kvartaliga. Edu võtmeks peab ta võimet toimuvaid arenguid ja võimalusi ette prognoosida ning neid oskuslikult ära kasutada. “Juba täna on näha, et meie visioon suhtlusviiside ja infotehnoloogia võrgustumisest on saanud reaalsuseks. Meie erinevad tehnoloogiad toetavad uue internetipõlvkonna Web 2.0 arengut, mis avab inimestele, ettevõtetele ja riikidele täiesti uued suhtlusvõimalused,” kommenteeris Viires.



Cisco jooksva majandusaasta kolmas kvartal lõppes 28. aprillil 2007. Ettevõtte jooksva majandusaasta üheksa kvartali realiseerimise netokäive ulatus 25,5 miljardi dollarini, 2006. aasta samal perioodil oli see 20,5 miljardit dollarit. Cisco üheksa kuu puhastulu (non-GAAP) oli 6,1 miljardit dollarit, eelmise majandusaasta samal perioodil oli see 5 miljardit dollarit.




Cisco Systems Inc on maailma juhtiv võrgutehnoloogiafirma, mis asutati 1984. aastal Stanfordi Ülikooli arvutitehnoloogide poolt. Ligi 50 000 töötajaga ettevõtte turuväärtuseks hinnatakse ligikaudu 123 miljardit dollarit. Juuli lõpus 2006 lõppenud majandusaastal ulatus Cisco müügikäive 28,5 miljardi dollarini, mis on 13% suurem kui eelmisel majandusaastal.