Innovaatiline Cisco Wi-Fi asukoha jälgimise tehnoloogial põhinev süsteem on välja töötatud spetsi­aalselt tootmisega tege­leva­tele ette­võtetele. Uus lahendus võimaldab ettevõtetel tõhustada varade ekspluatatsiooni, vähen­dada kulutusi ja suurendada tootmise efektiivsust.
Cisco Eesti juhi Endo Viirese sõnul aitab uus lahendus oluliselt tõsta tootmise efektiivsust. “Cisco süsteem võimaldab jälgida hinnalisi töövahendeid reaalajas ning enam ei ole vaja kulutada väärtuslikku aega masinate või seadmete otsimiseks, mis ei asu neile ettenähtud kohas,” kommenteeris Viires uue lahenduse eeliseid.
Cisco traadita sidet toetav keskkond annab tootja käsutusse üliturvalise, töökindla ja laiendatava internetipõhise platvormi, millega saab kasutada järgmise põlvkonna mobiil­side­teenuseid nagu traadita side häällahendusi. Cisco Unified Wireless Network võimaldab Cisco traadita varade jälgimise rakendusel hallata ja juhtida olulisi tootmisvarasid läbi kogu tootmisprotsessi.
Uue lahenduse komponendid on Cisco 2700-seeria traadita asukoha määramise seade, Cisco traadita juhtimissüsteem WCS, Lightweight Access Point Protocol Controller, Cisco Aironet Access Points, AeroScouti Wi-Fi Active RFID ja AeroScout MobileView tarkvara. Üheskoos moodustab see riist- ja tarkvara tõhusa raadio­sagedusel töötava asukoha määramise süsteemi, mis võimaldab ettevõtetel koguda andmeid nende varade asukoha kohta ka kõige keerulisemates tingimustes.
Uus traadita varade asukoha jälgimise süsteem on suunatud tootmisettevõtetele, näiteks lennundus- ja autotööstusega tegelevatele firmadele, kelle töös on ülioluline omada head ülevaadet hinnaliste töövahendite ja komponentide asukohast kogu tootmisprotsessi jooksul. Samuti on lahendus vajalik mäetööstuses, tõstes oluliselt tööstusharu ohutust, kuna ettevõttel on reaalajas selge ülevaade maa all olevatest seadmetest ja inimestest. Pooljuhtide tootmisega tegelevatel ettevõtetetel võimaldab Cisco Wi-Fi Asset Tracking lahendus saada ülevaadet sellest, kuidas kulgeb töö laboratooriumides ja kõrgtehno­loogi­listes katseseadmetes. Omades ülevaadet osade ja materjalide laoseisust ja kogu tootmisprotsessist saavad tootjad vähendada tootmiskadusid miinimumini ja tagada toodete õigeaegse valmimise ja tarne.
Cisco Systems Inc on maailma juhtiv võrgutehnoloogiafirma, mis asutati 1984. aastal Stanfordi Ülikooli arvutitehnoloogide poolt. Ligi 50 000 töötajaga ettevõtte turuväärtuseks hinnatakse ligikaudu 123 miljardit dollarit. 2006. a juuli lõpus lõppenud majandusaastal ulatus Cisco müügikäive 28,5 miljardi dollarini, mis on 13% suurem kui eelmisel majandusaastal.