Kui vaadata ettevõtte majandustulemusi, siis eelmise aasta käive küündis natuke üle 455 000 euro. Üsna samasse suurusjärku jäi samas ka ettevõtte kahjum, mis jäi üle 490 000 euro. „2019. aasta oli CityBee jaoks turule tuleku faas, mil tehti suuri investeeringuid turule sisenemisel. Soetasime nii kaubikud, sõiduautod kui tõukerattad,” märgib Ait, kinnitades, et selle aasta majandustulemused on juba märkimisväärselt optimistlikumad.

Millele aga väljend „märkimisväärselt optimistlikumad” viitab, vähemalt praegu me teada ei saa, sest ettevõte tegevjuht ei soovi selleaastastest majandustulemustest mingil moel rääkida. „Kuna on teada, et turule on lisandumas konkurente, siis majandustulemuste ja investeeringutega seotud teavet CityBee avaldada ei soovi,” sõnab Ait. Nii ei saa teada ei ettevõtte mulluste, selleaastate ega ka tulevaste investeeringumahtude kohta.

Ennekõike käib siinkohal jutt 2013. aastast tegutseva ja erinevaid transporditeenuseid pakkuvast kodumaisest tehnoloogiaettevõttest Bolt. „CityBee on teadlik, et Bolt planeerib juba pikalt sõidukijagamise teenusega laienemist,” märgib Ait. Bolt ise jääb seda infot kommenteerides kidakeelseks.